Stoelmassage voor bedrijven

WorkMassage verzorgt stoelmassages bij bedrijven, instellingen en non-profit organisaties.

Stoelmassage is een laagdrempelige manier om medewerkers gezond te houden en te belonen voor gedane arbeid. Terwijl spieren effectief worden aangepakt kunnen lichaam en geest ontspannen en weer nieuwe energie op doen. Laat je personeel door ons “onderhouden”, waar ook in Nederland. Goed voor mens en organisatie.

80% van alle klachten wordt veroorzaakt door stress.

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten en hyperventilatie.

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen. Een stoelmassage is een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag. In 15-20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. Dit brengt lichaam en geest in balans.

De 10 beste resultaten van een stoelmassage op het werk:

* Daling kortdurend ziekteverzuim
* Verhoging concentratie vermogen
* Verbeterde productiviteit
* Vermindering van spierklachten in schouders, nek, armen en rug
* Afvoer van afvalstoffen
* Verhoging weerstand
* Verbetering bloedcirculatie
* Geestelijke en lichamelijke ontspanning
* Nieuwe energie
* Meer werkplezier

 Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand. Al na enkele behandelingen voel je het verschil.

De massagetechniek

De massagetechniek die we bij een stoelmassage op het werk toepassen is gebaseerd op acupressuur, ook wel Shiatsu genoemd. Door het behandelen van specifieke drukpunten op energiebanen (meridianen) worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit. In een speciale massagestoel behandelen we je hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen. Onze filosofie: Blijf gezond door regelmatig onderhoud. “Work hard, play harder”:-).

Fiscaal voordeel
Stoelmassages voor bedrijven zijn fiscaal aftrekbaar indien voldaan wordt aan de volgende criteria: De stoelmassage vindt plaats onder werktijd, stoelmassage is opgenomen in het Arbo jaarpan en de medewerker betaalt geen eigen bijdrage. Ook in 2016 valt stoelmassage buiten de Werkkostenregeling.

Onze werkwijze

Wanneer je overweegt om stoelmassages te introduceren heb je veel praktische vragen, zoals:

– Hoeveel medewerkers gaan er mee doen?

– Wat is een goede frequentie voor stoelmassages op het werk?

– Hoe gaan we de medewerkers informeren?

– Hoe gaan we vervolgens iedereen inplannen?

– Kunnen medewerkers in ploegendiensten ook deelnemen?

– Wat zijn de kosten voor onze organisatie?

Tijdens een persoonlijk gesprek en een gratis proefmassage nemen we alle vragen door zodat onze dienstverlening goed aansluit bij elk type organisatie. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

 

Klanten in heel Nederland

Of je bedrijf nu gevestigd is in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Nijmegen of Maastricht, wij staan voor je klaar! Alle masseurs die bij WorkMassage zijn aangesloten zijn gediplomeerd, ervaren en enthousiast. Wanneer je een masseur bij ons boekt ben je dus altijd verzekerd van kwaliteit en continuïteit. Lees hier wat klanten van ons vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte of proefmassage aan.

 


Geef je personeel een Massagebon kado!

Verras je medewerkers met de Massagebon. Ideaal voor de feestdagen, jubileum of verjaardag. De Massagebon bestel je op Massagebon.nl en is te besteden bij vele massagepraktijken in heel Nederland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor ons E-zine StressLess en ontvang eBook "10 Valkullen van alledaagse stress" kado.