Over ons

WorkMassage helpt bedrijven hun personeel gezond en gemotiveerd te houden. Onze vitaliserende stoelmassages en workshops verhogen de loyaliteit en productiviteit.

WorkMassage is een gespecialiseerd stoelmassage bureau met klanten in heel Nederland. team-WorkMassage (2)

Je hoeft niets te doen; wij komen voor een stoelmassage langs op het werk met de speciaal hiervoor ontworpen massagestoel. Met een massage op kantoor ontspan je op een snelle, effectieve en vooral plezierige manier!

WorkMassage is sinds 1999 uitgegroeid tot een van de grootste professionele massage bureaus van Nederland. De masseurs die bij WorkMassage werken zijn allen gediplomeerd, ervaren en enthousiast.

 

MelanieRaaijmakers”Ik ben Melanie Raaijmakers, oprichter van WorkMassage, Massagebon en Massage.nl. Als massagetherapeut en vitaliteitstrainer ontwikkel ik diensten en producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Tijdens diverse opleidingen (massage, nlp, haptonomie, stressreductie en gewichtsconsulent) heb ik geleerd hoe sterk lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Door regelmatig te ontspannen en op te laden voorkom je klachten en raak je niet opgebrand.

Het optimaliseren van je leefstijl leer je in onze trainingen, geschikt voor medewerkers en leidinggevenden. Onze massages en workshops zijn maatwerk en worden door professionals uitgevoerd in heel Nederland.”

Lees hoe onze stoelmassages en workshops ook jou kunnen ondersteunen.

 

Waarom kiezen voor WorkMassage?

Sinds 1999 maken we jaarlijks duizenden medewerkers blij met een stoelmassage op hun werk, tijdens een congres of als eenmalige beloning. Medewerkers waarderen het enorm als er naast targets ook aandacht is voor welbevinden en gezondheid. Dit zijn tenslotte belangrijke aspecten om je werk goed te kunnen doen.

WorkMassage heeft een ruime ervaring in het selecteren van goede masseurs voor het uitvoeren van professionele massages. Regelmatig organiseren we bijscholingen om de nieuwste technieken uit te wisselen. Zo ben je altijd verzekerd van een vakman-/vrouw.

Onze workshops geven personeel tools in handen voor een gezonde leef- en werkstijl. Inzicht, plezier en resultaat staan hierbij voorop. Graag denken we mee om tot een goed vitaliteitsplan te komen voor elk type bedrijf.

Bij ons kun je rekenen op:smily

* Kwaliteit en betrokkenheid
* Continuïteit en een flexibele instelling
* Diensten die elkaar aanvullen en versterken
* Helderheid over kosten en advies over kostenbesparing

 

Masseren voor WorkMassage?

WorkMassage heeft klanten in heel Nederland en heeft honderden gekwalificeerde masseurs in haar bestand waar ze mee samen werkt. Deze masseurs zijn gediplomeerd, ervaren en toegewijde vakgenoten. Ben je als masseur ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heb je een btw-nummer, een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, eigen massage materiaal en vervoer? Dan kun je na een kennismaking en proefmassage opgenomen worden in ons bestand. Vraag onze werkwijze op voor meer informatie: info@workmassage.nl

Wil je ook nieuwe klanten met Massagebon ontvangen in je praktijk? Wordt dan acceptant en maak nu een profiel aan op Massagebon.nl.

Massagebon-banner

 


Geef je personeel een Massagebon kado!

Verras je medewerkers met de Massagebon. Ideaal voor de feestdagen, jubileum of verjaardag. De Massagebon bestel je op Massagebon.nl en is te besteden bij vele massagepraktijken in heel Nederland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor ons E-zine StressLess en ontvang eBook "10 Valkullen van alledaagse stress" kado.